Egyesületünk tiltakozó levelet írt 2021. 12. 07-én a bajai bejegyzésű Nemzeti Ökológiai és Természetvédelmi Egyesületnek, mivel az egyesület elnöke a bányanyitással kapcsolatban kompromisszumos megoldást javasolt Pilismarót Önkormányzatának.

2021. december 12-én választ kaptunk, valamint december 22-én megkaptuk tőlük azt a levelet is, amit a NÖTE a képviselő-testület számára küldött.

A levelekhez nem szeretnénk hozzáfűzni semmit, válaszlevelünk itt olvasható.

Comments

  1. S. Nagy Attila bajai illetőségű akárki hiteltelen ember, levelei ezt egyértelműen bizonyítják. Valamint magyarul sem tud, valami borzalmas hivatali bikkfanyelvet használ.
    Nehezen fogja fel, hogy az itt élők, itt nyaralók, marótiak, zebegényiek, szobiak nem akarnak bányát. Se kicsit, se semmilyet. Van elég gondunk anélkül is ebben a tehetetlen, exlex állapotban. Se önkormányzat, se testület.
    Törődjön a Sugovicával, Bajával, ne velünk.

  2. Véleményem egyezik Ráfael Balázséval, szerintem a NÖTE levelében sok hivatkozás nem volt helytálló (Alaptörvény helyett=Alkotmány?), sőt helyszíni szemle hiányában tesz következtetéseket.Ő maga írja, hogy messze esik a település.Továbbá, ha neki a Duna védelme a fő feladata akkor sajna a kavicsbánya nyitásával kapcsolatban- mivel azt a szárazföldön tervezik – nem sokat tudnak tenni. Az én olvasatomban nem tér ki a levele a lakossági tiltakozásokra, illetve csak olyan hozzászólásokat említ meg ami a bánya nyitást konkrétan nem ellenzik. Azt elfelejti megemlíteni levelében, hogy a lakosság többször is nemtetszését fejezte ki a bánya nyitásával kapcsolatban, sőt nem akar bányát!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük