Ha már ezt a szöveget olvasod, akkor az azt jelenti, hogy egyetértesz Egyesületünk célkitűzéseivel és munkásságával, valamint megfordult a fejedben a csatlakozás gondolata.

A Dunakanyar Kultúrtáj és Környezetvédelmi Egyesületben kétféle tagság választható. Rendes tagság illetve pártolói tagság. A két tagság közötti különbség, hogy a rendes tag szavazati jogot kap és tisztségre is választható, valamint aktívan rész vesz az egyesületi munkában.
A pártoló tag nem tud részt venni aktívan a munkában, de egyetért a célkitűzéseinkkel és az egyesülethez szeretne tartozni.
Belépés feltététele egy Belépési Nyilatkozat kitöltése és a tagdíj befizetése.

Ha rendes tagnak szeretnél jelentkezni, előtte fél éves „próbaidőt” tölthetsz el az egyesületben pártoló tagként. Ez idő alatt összeismerkedünk és el tudod dönteni, hogy szeretnél-e és tudunk-e együtt dolgozni. Fél év alatt el tudod dönteni, hogy mennyi aktivitás tudsz beletenni az egyesületi munkába.
Semmi gond, ha úgy döntesz, hogy neked ez sok, akkor velünk tudsz maradni pártoló tagként. Ha elvárásaidnak megfelelünk és a tagjaink is úgy szavaznak, akkor elnyered a rendes tagságot. Onnantól kezdve szavazati jogod van valamint választható vagy tisztség betöltésére is.

A pártolói tagság azoknak szól, akik nem tudnak tevékenyen részt venni az egyesület munkájában, de szeretnének ott lenni a rendezvényeken, szeretnének időben értesülni az általunk indított ügyekről és ezért támogatják az egyesület munkáját.

A belépési szándékot jelezheted ezen a felületen, e-mailben, személyesen, vagy akár postai úton is a kitöltött jelentkezési lap elküldésével.

Szeretettel várunk sorainkba!

Postacímünk: 2028. Pilismarót Kossuth Lajos utca 5/a.
E-mail: dunakeke@dunakeke.hu

A rendes tagság éves tagdíja: 20 000 Ft
A pártoló tagság éves tagdíja: 7 000 Ft

A tagdíjat csak a jelentkezés visszaigazolása után kérjük befizetni:
Számlaszám: 11740054-24062718-00000000
IBAN: HU711174005424062271800000000
Név: Dunakanyar Kultúrtáj és Környezetvédelmi Egyesület
Közleményben kérjük feltüntetni: Tagdíj

Köszönjük!
Dunakanyar Kultúrtáj és Környezetvédelmi Egyesület