Tisztelt Polgármester Úr!
Tisztelt Képviselő-testület!

2022. 09. 21-én, Hunyadi Balázs polgármester úrral történő találkozó során elhangzott kérésnek megfelelően a Dunakanyar Kultúrtáj és Környezetvédelmi Egyesület képviseletében
ismételten kifejezem együttműködési szándékunkat és nyújtom be a T. Képviselő-testület felé azt az Együttműködési megállapodás tervezetet, melyet a PÜB Elnöke a 16/2021 (V.11.)-i határozatával – az akkori képviselő-testület egyetértésével- már elfogadásra ítélt.

A most megküldésre kerülő Együttműködési Megállapodásban az Önkormányzat képviselőjében történt változást javítottuk ki, a tervezet szövege változatlan maradt.

Bizonyos törvények kötelezik az együttműködést az Önkormányzat és a civil szervezetek között, de véleményünk szerint Pilismarót érdeke, hogy ez az együttműködés ne csak törvényi kötelezettség legyen, hanem egy bővebb, kölcsönös megállapodáson nyugvó működés.

Egyesületünk, megalakulásakor célul tűzte ki az Önkormányzattal való partnerségi kapcsolat kialakítását a településfejlesztési tevékenységek, egészségmegőrző tevékenységek, természet- és környezetvédelmi tevékenységek és a turizmus fejlesztésének elősegítése érdekében. Az Egyesület sokat tehet a községben élő emberek közérzetének javításáért, a község fejlődéséért.

Az Egyesület közvetlenül és gyorsan képes reagálni az új lakossági igényekre és ezáltal közvetítő szerepet tud vállalni a lakosság és Önkormányzat között.

Pilismarót fejlődése, a közösségi élet építésének érdekében kérjük a Tisztelt Képviselő-testületet az Együttműködési megállapodás megújítására.

Pilismarót, 2022. 09. 28.

Tisztelettel! Korcsák Mónika
Elnök

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük